CÀPSULA ANTI – COVID 19 PER A LA TEVA EMPRESA

TEASA LLANÇA UN NOU SERVEI DE “COACHING EXECUTIU” PER IMPULSAR EL DESENVOLUPAMENT DE LA TEVA ORGANITZACIÓ

La capacitat d’adaptació, la flexibilitat, el canvi de perspectiva, i la visió de futur, ajudaran a que els teus professionals aconsegueixin la concentració i creativitat que necessiten, per continuar sent proactius i productius.

A teasa hem creat diferents programes, per acompanyar-te a transitar en aquesta època, de la manera més eficient i satisfactòria:

 

ACOMPANYAMENT PERSONALITZAT – “ONLINE”


tira_01__a3

Quan un dels teus professionals està particularment afectat per la situació actual, proporcionar-li un acompanyament personalitzat, a través del nostre procés de COACHING, l’ajudarà a reconnectar amb els seus recursos, focalitzar-se en l’important i aconseguir resultats extraordinaris.

 

ACOMPANYAMENT A TOTS ELS PROFESSIONALS QUE HO REQUEREIXIN,
AMB UNA SESSIÓ PUNTUAL – “TELEFÒNIC”


tira_01__a2

Pots donar l’oportunitat a tots els teus professionals de tenir una sessió puntual, per desbloquejar una situació concreta, i així poder adaptar-se de manera eficient a la situació actual.

 

COACHING D’EQUIPS


tira_01__a4

Amb el nostre procés de coaching d’equips, aconseguiràs que el teu ordinador es pugui comunicar de manera eficient, millori les seves relacions i interaccions i aprengui la importància de l’feedback constructiu, sobretot en aquest moment, en què la comunicació virtual, no ens ofereix tota la riquesa de el llenguatge no verbal.

Totes les nostres sessions són telemàtiques.

En cas de requerir que siguin presencials, complim amb totes les normatives de seguretat vigents, davant la Covid 19.

“Preus especials per a la situació actual.”

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email