IMMINENT CONVOCATÒRIA DELS FONS “NEXT GENERATION EU”

ACCEDEIXI ALS FONS D’AJUDA ECONÒMICA I FINANÇAMENT NEXT GENERATION EU” QUE LA UNIÓ EUROPEA HA APROVAT PER IMPULSAR LA  TRANSFORMACIÓ DIGITAL I ECOLÒGICA DE LA SEVA EMPRESA/PIME.

QUÈ ÉS “NEXT GENERATION EU”

Són els fons d’ajuda econòmica i finançament que la Unió Europea ha aprovat per impulsar la Transformació Digital i ecològica de la seva empresa.

La Unió Europea ha dotat amb 750.000 milions d’euros a Next Generation EU com instrument excepcional per a finançar la reactivació europea després de la pandèmia. Europa busca projectes que activin el continent, però sobretot incentiva aquells que tinguin un alt component de transformació digital i de compromís ambiental.

QUÈ EMPRESES HO PODEN SOL·LICITAR

next_03.jpg

Si la seva empresa o Pime té un projecte de Transformació Digital o ha pensat desenvolupar una iniciativa per avançar cap a una economia més ecològica i sostenible, aleshores és una candidata a obtenir els ajuts de Next Generation EU.

TERMINIS

La convocatòria per sol·licitar les Ajudes de Next Generation EU és IMMINENT.
Contacti amb nosaltres i l’informarem dels terminis i dates.

COM EL PODEM AJUDAR

  • A teasa l’informem de tot el procés per poder accedir a les diferents línies de subvencions i finançament de Next Generation EU, des de l’inici fins a l’execució final.
  • També li aportarem la visió estratègica i experiència necessària perquè tingui opcions d’estar entre els candidats.

PER QUÈ TEASA?

foto_slider_32.jpg
  • Com col·laboradors oficials del programa Acelera Pyme del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, a teasa l’acompanyem i guiem en tot el procés de Transformació Digital de la seva empresa.
  • Sumem més de 30 anys d’experiència al costa dels nostres clients impulsant la modernització, la innovació i la competitivitat de les PIMES.
  • Comptem amb una gran experiència ajudant a les empreses a identificar i aprofitar els fons i recursos econòmics que les Administracions Públiques, a nivell local, estatal i europeu, estan injectant per a l’execució de projectes d’I+D+i i de Transformació Digital

Les nostres reunions poden ser telemàtiques.

Expliqui’ns el seu projecte i li aportarem la visió estratègica i experiència necessària perquè tingui opcions d’estar entre els candidats!

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email